Skip to main content
 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dentaid BeNeLux steunt het Prinses Máxima Centrum en de Voedselbank. 

Dentaid steunt het Prinses Máxima Centrum

Voor elke bestelling boven de € 150 in onze webshop kunt u kiezen voor een donatie van Dentaid aan het Prinses Máxima Centrum. Doet u mee? Bestel dan voortaan via onze webshop!

Princes Máxima Centrum 

In juni 2018 is het Prinses Máxima Centrum in Utrecht geopend door onze Koningin. Sinds dat moment worden alle kinderen met kanker uit heel Nederland in het Máxima behandeld. In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen aan deze ziekte. Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Om deze missie te realiseren, is alle kennis en expertise op het gebied van kinderoncologische zorg én research in het Máxima samengebracht. Dát maakt het verschil. Het is een enorme stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een grotere kans op overleving heeft.

> Info Prinses Maxima Centrum

Dentaid steunt de voedselbanken 

Dentaid staat voor een goede mondgezondheid: voor iedere mond, voor elke situatie en voor iedere leeftijd. Daarom doneert Dentaid regelmatig mondverzorgingsproducten aan de voedselbanken. 

De voedselbank

Meer dan 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. Wist je dat niemand honger hoeft te hebben als we voedseloverschotten aan hen geven? Dat is goed voor mens en milieu. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten maar ook levensmiddelen uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren kunnen helpen met geld, voedsel en diensten. Ook Dentaid draagt hieraan graag zijn steentje bij.

> Info over Voedselbanken